Onze Producten

Genius ledverlichting staat voor kwaliteit, advies & service. Zo selecteren wij ook onze leveranciers van onze producten. Deze zijn namelijk stuk voor stuk afkomstig van gerenommeerde leveranciers. Wij willen onze klanten, die dagelijks afhankelijk zijn van deze producten voor het veilig & efficiënt werken met hun voertuigen, alleen het beste van het beste bieden. Zodat hun operationele tijd zo hoog mogelijk is, met zo weinig mogelijk stilstand en zonder concessie te doen op het gebied van veiligheid.

4SKY lights

4SKY is een professioneel merk en leverancier van led verlichting. 4SKY verlichting heeft een breed assortiment aan producten zoals led bars, led werklampen en ece-gecertificeerde lampen. De producten van 4SKY zijn geschikt voor diverse doeleinden en inzetbaar in de industriële, bouwkundige en commerciële sector. Verder geeft 4SKY Lights op alle producten met uitzondering van de zoeklichten en accu producten standaard 36 maanden garantie.

J.W. Speaker

Opgericht in 1935 door John W. Speaker, het bedrijf focust zich op het ontwikkelen van innovatieve, high performance, voertuig verlichtingsproducten. Ze zijn gespecialiseerd in LED verlichting voor de OEM & aftermarket. Hun producten staan voor kwaliteit, duurzaamheid & innovatie.

Flextra LED

Flextra is een merk wat afkomstig is uit Zweden. Flextra is de laatste jaren uitgegroeid tot een merk wat zeer veel diversiteiten heeft aan Led producten.
Flextra heeft niet alleen Led werkverlichting maar ook ver/breedstralers met een type goedkeuring voor gebruik op de openbare weg.
Aan het merk Flextra zijn zeer hoge eisen gesteld en zij zijn continue bezig met het verbeteren van de kwaliteit en het uitbreiden van het assortiment.

Electra Quip

Met de focus op kwaliteit, bied Electra Quip een range van betrouwbare led signalisatie verlichting aan, met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zij produceren en ontwikkelen in eigen huis ECE-gekeurde signalisatie led lampen. Van flitsers tot en met zwaailichten allemaal 12/24v aansluitbaar.

Britax

Britax PMG Ltd is een leverancier van wereldklasse, zij leveren hun producten over de hele wereld. Britax maakt producten voor de oem markt maar ook voor de aftermarket. Ze onderscheiden zich door een groot assortiment aan te bieden. De focus ligt op product design & modellen.